nordiclammittimet.fi

Infrapunasäteilylämmitin Veltron VHOE-250F (29kW)

Kysy tarjousta
Säteilylämmittimille myönnetään 3 vuoden takuu.
2 708
,00
ALV 0% (yksit.hlö. lisätään +22% Viron ALV)
Takuu 3 vuotaa

Säteilylämmitin on markkinoiden paras polttoainepolttimella varustettu infrapunalämmitin. Diesellämmittimet soveltuvat käytettäviksi sekä sisä- että ulkotiloissa eivätkä ne tarvitse erillistä pakoputkea. Pienemmat mallit käytää 0,9 litra poltoainetta tunnissaa. 350 m2 kokoisen tilan lämmittämiseen kuluu vain 5 litraa diesel- tai biodieselpolttoainetta päivässä. Perinteisiin puhaltimella varustettuihin lämmittimiin verrattuna infrapunalämpö jakautuu tasaisesti kaikkiin suuntiin ja on miellyttävän tuntuista myös laitteen vieressä oleskeltaessa. Pyörillä kulkeva lämmitin on helppo siirtää haluttuun paikkaan. Diesel lämmtin on paras lämmitysvaihtoehto erilaisten tilojen tehokkaaseen ja miellyttävään lämmittämiseen. Lämmitin soveltuu erinomaisesti käytettäväksi teollisuushalleissa, autotalleissa, korjaamoissa, konesuojissa, talleissa, teltoissa, terasseilla, yleisötapahtumatiloissa ja rakennustyömailla. Hipersile myönnetään 3 vuoden takuu.

Väri: hopea.
Jälkipalvelu Suomessa.
Rahti ympäri Suomen alk. 50€

Lue lisää

Käyttökohteet

Veltron - infrapunalämmitin on suunniteltu ja tarkoitettu käytettäväksi seuraavissa kohteissa: isot autotallit, auto- ja traktorikorjaamot (lämmittää, sulattaa tehokkaasti huollettaviin koneisiin jääneen lumen), maatalouskoneiden varastohallit, rakennustyömaat (erityisesti betonin, lakattujen tai maalattujen pintojen kuivaus), toimistotilat, kesäasunnot, mökit, avoimet terassit (ravintolat, kotiterassit, kesäkeittiöt), pitopalvelut, ulkoilmatapahtumat (teltat), myyntisalit, paviljongit, messuhallit, PVC-hallit, vapaa-ajankeskukset, urheilusalit, teollisuustilat, kirkot, puutarhat, muut lämmittämättömät tilat, väliaikaistilat

Tuotetiedot

MalliVHOE-250F
Lämmitettävä pinta-ala166-280 m2
Lämpöarvo enintään25000 kcal/h
Lämmitysteho29 kW
Paino90 kg
Polttoaineen kulutus2,3 l/h
Polttoainetankin tilavuus85 l
Mitat1340 x 350 x 1510 mm
Syöttö230 V / 50 Hz
Virrankulutus110 W
Äänitaso32 dB
Tuotannon maaEtelä-Korea
Takuu3 vuotta

Tuotteesta

Kyseessä on vallankumouksellinen tuote. Veltron-lämmitin toimii dieselillä tai biodieselillä. Laitteessa on pumpullinen poltin, joka saa kuuman kaasun liikkumaan keraamisesti pinnoitetuissa putkissa vapauttaen infrapunalämpöä. Veltronin erittäin taloudelliset ja samalla hyvin tehokkaat dieselkäyttöiset pienet lämmittimet kuluttavat sähköä vain 50 W (saman verran kuin tavallinen sähkölamppu!) ja polttoainetta keskimäärin 1 litran tunnissa. Laite tarvitsee sähköä ainoastaan sytytysjärjestelmään, polttimen toiminnassa pitämiseen ja ohjausyksikköön. Mahdollista käyttää myös tupakansytyttimen virralla. Tarvitaan vähintään 150 W invertteri. Voit siis käyttää Veltron-lämmitintä myös pakettiautossa tai asuntovaunussa tai ottaa virran traktorin tupakansytyttimestä. Käytettävissä myös paikoissa, joissa sähkön saanti on rajoitettua. Käyttämällä akkua tai generaattoria voit luoda täysin autonomisen lämmitysjärjestelmän. Lämpö siirtyy lämmittimestä ympäröivään tilaan säteilemällä/hehkumalla, jolloin tilassa olevat materiaalit ja esineet lämpiävät ja heijastavat lämpöenergiaa edelleen ympäröivään tilaan.

Lämmitysputkessa on laadukas kaksikerroksinen jalometallinen katalysaattori, joka yhdessä mikrohiukkasten kanssa estää vaarallisen kaasun ja epämiellyttävän hajun leviämisen. Lämmitin on ympäristöystävällinen, vaaraton ja hajuton. Veltron-lämmitin käyttää palamiseen 99,9 % polttoaineesta. Palamisprosessi on puhdas ja hiljainen, vain 32 dB. Prosessin puhtaus vaatii raikasta ilmaa. 

2023/2024 Tuotepäivitykset:

 • Vuotamaton polttoainesäiliön korkki: infrapunasäteilylämmitin sisältää nyt vuotamattoman polttoainesäiliön korkin. Sekä korkissa että sen tiivisteessä ei ole ilmanvaihtoaukkoa. Ilmanvaihto on ratkaistu innovatiivisesti estämään vuotoja. Jos lämmitin kaatuu, polttoaine ei vuoda säiliöstä. Lämmitintä voidaan kuljettaa täydessä säiliössä pystyasennossa ja jopa pyörillä.
 • Suuret 3" pyörät: kaikissa infrapunasäteilylämmitin malleissa on nyt suuret 3 tuuman pyörät, mikä varmistaa helpon liikkuvuuden karkeilla maastoilla tai epätasaisilla lattioilla.
 • 8" LCD kosketusnäyttöpaneeli: uusi, suuri 8 tuuman LCD-kosketusnäyttöpaneeli on otettu käyttöön intuitiivisemman käyttäjäkokemuksen varmistamiseksi.
 • Tuntimittari huoltoa varten: huollon seurantaan on lisätty tuntimittari, joka varmistaa huollon ajallisen seurannan.

VELTRONin edut:

 • Erittäin energiatehokas – polttoaineen kulutus vain litra tunnissa, ohjausyksikön ja sytytysjärjestelmän sähkönkulutus 50 W, tehokkaimmat mallit vaativat 150 W (Veltron DHOE-350F);
 • Nopea ja tehokas lämmönjako, lämpö siirtyy esineisiin ja ihmisiin;
 • Ei kuivata sisäilmaa (kuten perinteiset lämpöpatterit);
 • Infrapunateknologian ansiosta ei aiheuta kiertoilmavirtauksia (kuten puhaltimet);
 • Tehokkain Veltron DHOE-350F lämmitin kykenee lämmittämään jopa 330 m2;
 • Yksinkertainen ajastimella varustettu digitaalinen ohjausjärjestelmä (neljä ohjelmaa);
 • Kätevä kaukosäädin mahdollistaa laitteen etäkäytö;
 • Hiljainen, äänitaso vain 32 dB;
 • Korkea paloturvallisuustaso (12 turvajärjestelmää);
 • Siirrettävä (pyörillä);
 • Mahdollista käyttää myös vaikeissa ulko-olosuhteissa kuten lumi ja sumu (ei vesisateessa);
 • Näytössä polttoainetason ilmaisin (sammuu automaattisesti polttoaineen loputtua);
 • Helppo huolta;
 • Mahdollisuus asentaa palamisprosessissa vapautuvan lämpöenergian siirtoon ruostumattomasta teräksestä valmistettu Ø 80 mm siirtoputki (lämpöputki/savuputki), esimerkiksi toiseen tilaan, toiseen kerrokseen tai jopa ulos, vaikka tarvetta siihen ei olekaan;
 • Takuu 3 vuotta.

Meiltä löydät korkealaatusia tuoteita Etelä-Korea tehtalta
Lämmittimien edustaja Suomessa +372 5625 5500 info@nordiclammittimet.fi