nordiclammittimet.fi

Huolto

Veltron ja Weltem diesel-lämmittin huolto

Meidän edustusliike - ainoa valtuutettu huoltoliike Baltimaissa ja Suomessa on Veltron ja Weltem dustusliike, kenen hyväksyyla valtuutetaan Veltronin jällenmyyat huollomaan tuoteitaa. Huollot suoritetaan maahantuojan toimesta joko Eestissa, Tallinnassa sijaitsevalla korjaamollamme tai valtuutettu huoltoliiken/jällenmyyjä avulla Suomessa. Tai huoltoauton käydessä asiakkaan luona ympäri Suomeen. Pienempiä huoltotoimenpiteitä tehdään tarpeen mukaan joidenkin jälleenmyyjien toimesta. Olemalla yhteydessä huoltoomme, kerromme miten saat diesel-lämmittimia huollettua.

Huolto on yksinkertainen. Suosittelemme Veltron lämmittimien huoltoa kerran vuodessa tai lämmityskauden päätyttyä. Huollon yhteydessä vaihdamme tarvittaessa polttoainesuodattimen, tarkistamme suutin, puhdistamme ilma-aukon pölystä, tarkistamme polttoainetankin sisältä, varmistaaksemme ettei siihen ole kondenssivettä ta muodostunut kosteutta.

Tarkistamme laitteen muut liitoskohdat ja pyörien kiinnitykset. Huolto kestää tunnin ja se ole kallista. Halutessasi voimme lähettää ajoneuvon noutamaan lämmitintä ja palautamme huolletun laitteen kolmen-neljan päivän kuluessa.

Kausihuolto

Kausihuoltoon kuuluu suuttimen puhdistus, tarvittaessa myös vaihto sekä polttoainesuodattimen vaihto polttoainepumpun painetesti (näkee kuvasta). Pakoputkiston puhdistus ja muiden osien puhdistaminen pölystä tarvittaessa vaihdetaan tiivisteet, vaihdetaan haljenneet tai rikkinäiset letkut. Lämmittimen kuljetus asiakkaalta huoltoon ja takaisin. Huollon yhteydessä vaihdettavat vialliset ja kuluneet osat tai laitteen turvallisen käytön varmistamiseksi käytettävät varaosat ja tarvikkeet ilmoitamme huollon laskussa. Vaihtamista tarvitsevien osien kunnosta ja hinnasta ilmoitamme huollon aikana asiakkaalle ennen niiden vaihtamista.

Pildid / - IMG_3245

Huollon hinnasto

Huoltotyömme tuntihinta on 55€ / tunti.
Huoltoauton matkaveloitus on 0,50€ / km.

Hinnat sisältävät voimassaolevan arvonlisäveron.

Huollon yhteystiedot:

Huoltoliikkeet:

Särkisalmen Rengas Putkinen Oy – Särkisalmi 59310
Maanrakennus J.Honkanen OY – Siilinjärvi 71800
MJ-Rengas ja Varaosa Oy – Pulkkila 92600
Tuusulan lvi-palvelu OY – Tuusula 04380
Hydro-Osa Finland Oy – Somero 31400
M.Nikupeteri OY – Itäkoski 95370
Jamati-osa OY – Akaa 37800
Molitor OY –  Turku 20380
Alculämpö OY – Kärkölä 16600

Kysy huoltoyhtiöön yhteystiedot tästä:
E-mail: info@nordiclammittimet.fi

Meiltä löydät korkealaatusia tuoteita Etelä-Korea tehtalta
Lämmittimien edustaja Suomessa +372 5625 5500 info@nordiclammittimet.fi