nordiclammittimet.fi

Lisää tuotteista

Veltron ja Weltem lämmittimet ovat markkinoiden parhaat polttoainepolttimella varustetut infrapunalämmittimet.

Diesel lämmitin on paras lämmitysvaihtoehto erilaisten tilojen tehokkaaseen ja miellyttävään lämmittämiseen. Lämmitin soveltuu erinomaisesti käytettäväksi teollisuushalleissa, autotalleissa, korjaamoissa, konesuojissa, talleissa, teltoissa, terasseilla, yleisötapahtumatiloissa ja rakennustyömailla. Veltron lämmitin ei tarvitse erillistä pakoputkea tai ilmanvaihtoputkistoa.

Katso tuoteita

Polttoaineena toimii joko perinteinen diesel- tai biodieselilla.

Dieselkäyttöisen lämmittimen käyttö on erittäin edullista. Täydellä teholla käydessään lämmitin kuluttaa tunnissa vain reilun litran polttoainetta. Jos lämmitettävä tila on esimerkiksi normaalisti eristetty 350 neliön halli, ulkona on +0 °C ja sisällä ylläpidetään +15 asteen lämpötilaa, lämmitin kuluttaa polttoainetta noin 4–6 litraa päivässä. Keskitehoiset lämmittimet käyttävät 3–4 litraa polttoainetta päivässä.

Infrapunalämmittimessä ei ole lämmityspuhallinta. Laitteen tuottama infrapunalämpö leviää tilassa säteilynä ja lämmittää tilassa olevia materiaaleja ja esineitä, jotka palauttavat lämpöenergiansa takaisin tilaan. Infrapunalämpö jakautuu tasaisesti kaikkiin suuntiin ja on miellyttävän tuntuista myös laitteen vieressä oleskeltaessa. Infrapunalämpö leviää isossakin tilassa tasaisemmin kuin puhaltimella varustetulla lämmittimellä.

Lämmittimissä on 12 eri turvajärjestelmää, joten ne ovat erittäin turvallisia lämmittimiä. Lämmittimestä säteilevä lämpö ei ole polttavan kuumaa eivätkä laitteen pinnat tule tulikuumiksi.

Lämmittimen käyttöönotto on erittäin helppoa, sillä se ei vaadi kiinteää asennusta. Pyörillä kulkeva lämmitin on helppo siirtää haluttuun paikkaan. Lämmitin on erittäin hiljainen: sen äänitaso on ainoastaan 32 dB.

Suosituimmalla mallillamme, Veltron VHOE-250F diesellämmittimellä on monia etuja verrattuna vaikkapa malliin Airrex AH-800. Teknisiltä tiedoiltaan lämmittimet ovat vertailukelpoisia, mutta VHOE-250F:n polttoainesäiliön tilavuus on 15 litraa suurempi eli sen koko on 85 litraa. VHOE-250F:ssä on myös suuremmat pyörät, joten sen siirtäminen tilasta toiseen on helpompaa. Ja mikä tärkeintä: Airrex AH-800:n lämmitysputket ovat sileitä, kun taas VHOE-250F:n keskimmäiset osat ovat aallotettuja, jolloin tuloksena on vieläkin enemmän lämpöä välittävää metallipintaa. Sen ansiosta Veltron-lämmitin on tehokkaampi, vaikka polttoaineenkulutus on sama kuin Airrex AH-800:lla. Veltron VHOE-250F on myös äänitasoltaan huomattavasti hiljaisempi. Veltron VHOE-250F on puhaltimella varustettu malli. Veltron-lämmittimet on valmistettu varta vasten Suomen markkinoille pohjoisiin olosuhteisiin. Lämmittimet on testattu Suomessa.

Diesellämmittin on paras lämmitysvaihtoehto erilaisten tilojen tehokkaaseen ja miellyttävään lämmittämiseen. Lämmitin soveltuu erinomaisesti käytettäväksi teollisuushalleissa, autotalleissa, korjaamoissa, konesuojissa, talleissa, teltoissa, terasseilla, yleisötapahtumatiloissa ja rakennustyömailla.

Nyt infrapunalämmitin mobiiliohjauksellahttps://bit.ly/3kSyUsM  Pildid / - - Wifi suur

Lämmittimille myönnetään 3 vuoden takuu.

Pildid / - Airrex-graafiline

 

Dieselkäyttöisten infrapunalämmittimien hyötysuhde on lähes 100 % (99.9 %)

Nykyaikainen tekninen ratkaisu

Laitteessa on polttoainepumpulla varustettu öljypoltin, joka kierrättää palokaasun keraamisesti pinnoitetun putkiston läpi luovuttaen lämmön infrapunasäteilynä. Kolminkertainen paloprosessi takaa täydellisen puhtaan palamisen, joten lämmitin ei vaadi erillistä pakoputkea, ja kaikki lämpö saadaan hyötykäyttöön. Tilojen normaali ilmanvaihto riittää.

Energiaa säästävä ja hajuja poistava poistojärjestelmä

Jalometallinen, palokammion sisään asennettu kennojärjestelmä polttaa jäännöskaasut ja varmistaa tehokkaan sekä tasaisen palamisen.

Hajuton poltin

Polttoaineen palaessa syntyy tavallisesti nokea ja epämiellyttävää hajua. Veltron-lämmittimien polttokammioon syötettävä polttoaine palaa hyvin nopeasti, mikä minimoi noen ja hajuhaittojen muodostumista.

Tekniset tiedot

 • Täydennetty hipaisukytkin
 • Automaattinen termostaattiohjaus
 • Ajastin 0–24
 • Intervalliajastin
 • Polttoaineen tason, kallistuksen, ylikuumenemisen ja polttimen toiminnan ilmaisin ja hälytys
 • Helppokäyttöinen soft-touch ohjauspaneeli LED-näytöllä sekä kaukosäädin

Erittäin tehokas äänenvaimennus

Pakoputken sisällä oleva äänenvaimennusjärjestelmä tekee lämmittimestä erittäin hiljaisen (Veltronissa vain 32 dB).

Lämmittimessä on 12 turvajärjestelmää:

 • Sytytyksen turvajärjestelmä
 • Liekinvarmistus
 • Laitteen sammuttava kaatumistunnistin
 • Ylikuumenemissuoja
 • Virtakatkon tunnistava turvajärjestelmä
 • Sulake
 • Polttimen suojaus
 • Polttoainetason tarkkailu
 • Lämpötila-anturi
 • Moottorin käynnistysvarmistin
 • Laitteen lukitus
 • Ohjelmoitava sammutusaika

Kysymyksiä ja vastauksia

Leviääkö lämpö tasaisesti isoonkin tilaan?

Kyllä. Infrapunalämpö leviää tasaisesti erittäin kauas. Lämmönsiirtoon ei tarvita puhallinta – infrapunalämmitin lämmittää seiniä, lattiaa ja kaikkia tilassa olevia materiaaleja.

Miksi infrapunalämpö on tehokkaampi kuin puhallinlämmittimen lämpö?

Infrapunasäteily lämmittää materiaalia. Puhaltimella varustettu lämmitin lämmittää ilmaa. Kun esimerkiksi tilan ikkunan avaa, sisällä oleva lämmin ilma karkaa ulos ja sisään tulee kylmää ilmaa. Infrapunalämmittimellä varustetussa tilassa kaikki materiaalit tallentavat lämpöä, joten tilaan jää ilman vaihduttua edelleen erittäin paljon lämpöenergiaa. Puhallinlämmittimellä varustetussa tilassa kaikki lämpö karkaa ulos ja lämmittäminen aloitetaan uudelleen paljon alhaisemmasta lämpötilasta sekä käytetään paljon enemmän energiaa. Tarjoamiamme lämmittimiä pidetään väliaikaisissa tiloissa hyvin tehokkaina ja kustannuksia säästävinä.

Miten on mahdollista, ettei diesellämmitin haise?

Kun käytettävä polttoaine poltetaan lähes täydellisesti, siitä ei tule hajua eikä vaarallisia päästöjä. Häkää muodostuu, kun palaminen on epätäydellistä. Veltronin tuotekehityshistoria on kestänyt yli 25 vuotta, joten laitteiden toiminta on erittäin pitkälle hiottua. Veltron tuotetaan Etelä-Koreassa. Tehtas myy sisemarkinolle yli 10000 lämmitinta vuorokaudessa.

Miksi tunnen laitteen käynnistyessä/sammuessa hieman hajua

Laitteen käynnistyessä ja sammuessa pakoputkesta saattaa tulla aavistuksen verran polttoaineen hajua. Tämä johtuu siitä, että käynnistyessään/sammuessaan poltin ei ehdi polttaa polttoainetta täydellisesti. Kyseessä on pelkkä hajuhaitta, ei millään tavalla vaarallinen, ja sitä voi vähentää käyttämällä biopolttoainetta.

Miten voin olla varma, ettei pakoputkesta tule vaarallisia kaasuja?

Lämmittimien pakokaasupäästöt on tutkittu ja mitattu Suomessa Kymenlaakson Ammattikorkeakoulun (KYAMK) Energiatekniikan laboratoriossa. Veltron on turvallinen ja luotettava laite.

Miksi lämmittimeni kuluttaa enemmän polttoainetta, kuin valmistaja on luvannut?

Veltron DHOE-90 ja DHOE-120 kuluttavat käydessään 0,9-1,24 litraa polttoainetta tunnissa. Polttoaineenkulutukseen vaikuttaa erittäin monta asiaa: tavoitelämpötila, katon ja seinien eristyspaksuudet, ovien ja ikkunoiden lukumäärä, paljonko ovia/ikkunoita avataan, tuodaanko tilaan kylmää kalustoa jne. Työprosessin alussa infrapunalämmitin kuluttaa normaalia enemmän polttoainetta, koska tilan kaikki materiaalit ovat viileitä. Kun materiaalit ovat lämmenneet haluttuun lämpötilaan, kulutus laskee.

Toimiiko lämmitin tupakansytyttimen virralla?

Kyllä toimii. Tällöin tarvitaan vähintään 150 W invertteri. Tämä mahdollistaa lämmittimen käyttämisen esimerkiksi liikkuvassa huoltoautossa tai asuntovaunussa.

Olen käyttänyt lämmitintä nyt pari päivää. Miksi uuden hallini ikkunoista helmeilee vettä? Tuleeko lämmittimestä niin paljon kosteutta?

Infrapunalämmittimestä ei tule niin paljoa kosteutta, että sitä tiivistyisi ikkunoihin. Kun infrapunalämmitintä käytetään ensimmäistä kertaa tilassa, jossa on aiemmin käytetty vain puhallinlämmitintä, ikkunoihin saattaa tulla kosteutta. Kun infrapunalämmitin lämmittää materiaaleja, rakenteisiin jäänyt kosteus lähtee erittäin tehokkaasti liikkeelle ja voi tiivistyä ikkunalaseihin. Mikäli kosteutta esiintyy, suosittelemme lämmittimen lämpötilan nostamista n.20 asteeseen. Tällä toimenpiteellä kosteus saadaan pois lämmitettävästä tilasta.

Mitä asennustoimenpiteitä uuden lämmittimen käyttöönotto vaatii?

Infrapunalämmittimen käyttöönotto ei vaadi erillisiä asennustoimenpiteitä. Kaada polttoainetta säiliöön. Ensimmäisellä käyttökerralla laite on hyvä käynnistää joko pihalla tai hyvin tuuletetussa tilassa. Uudesta lämmittimestä saattaa tulla hieman jauhemaalin lämpenemisestä yms. johtuvaa hajua.

Meiltä löydät korkealaatusia tuoteita Etelä-Korea tehtalta
Lämmittimien edustaja Suomessa +372 5625 5500 info@nordiclammittimet.fi