nordiclammittimet.fi

Infrapunasäteilylämmitin Hipers DHOE-350 Maxi (40,7kW)

Kysy tarjousta
Säteilylämmittimille myönnetään 3 vuoden takuu.
2 690
,00
ALV 0% (yksit.hlö. lisätään +20% Eesti ALV)
Takuu 3 vuotaa

Säteilylämmitin on markkinoiden paras polttoainepolttimella varustettu infrapunalämmitin. Diesellämmittimet soveltuvat käytettäviksi sekä sisä- että ulkotiloissa eivätkä ne tarvitse erillistä pakoputkea. Pienemmat mallit käytää 0,9 litra poltoainetta tunnissaa. 350 m2 kokoisen tilan lämmittämiseen kuluu vain 5 litraa diesel- tai biodieselpolttoainetta päivässä. Perinteisiin puhaltimella varustettuihin lämmittimiin verrattuna infrapunalämpö jakautuu tasaisesti kaikkiin suuntiin ja on miellyttävän tuntuista myös laitteen vieressä oleskeltaessa. Pyörillä kulkeva lämmitin on helppo siirtää haluttuun paikkaan. Diesel lämmtin on paras lämmitysvaihtoehto erilaisten tilojen tehokkaaseen ja miellyttävään lämmittämiseen. Lämmitin soveltuu erinomaisesti käytettäväksi teollisuushalleissa, autotalleissa, korjaamoissa, konesuojissa, talleissa, teltoissa, terasseilla, yleisötapahtumatiloissa ja rakennustyömailla. Hipersile myönnetään 3 vuoden takuu.
Jälkipalvelu Suomessa.

Lue lisää

Käyttökohteet

HIPERS-infrapunalämmitin on suunniteltu ja tarkoitettu käytettäväksi seuraavissa kohteissa: isot autotallit, auto- ja traktorikorjaamot (lämmittää, sulattaa tehokkaasti huollettaviin koneisiin jääneen lumen), maatalouskoneiden varastohallit, rakennustyömaat (erityisesti betonin, lakattujen tai maalattujen pintojen kuivaus), toimistotilat, kesäasunnot, mökit, avoimet terassit (ravintolat, kotiterassit, kesäkeittiöt), pitopalvelut, ulkoilmatapahtumat (teltat), myyntisalit, paviljongit, messuhallit, PVC-hallit, vapaa-ajankeskukset, urheilusalit, teollisuustilat, kirkot, puutarhat, muut lämmittämättömät tilat, väliaikaistilat

Tuotetiedot

MalliDHOE-350 Maxi
Lämmitettävä pinta-ala231-330 m2
Lämpöarvo enintään35000 kcal/h
Lämmitysteho40,7 kW
Paino116 kg
Polttoaineen kulutus3,8 l/h
Polttoainetankin tilavuus90 l
Mitat1370 x 400 x 1800 mm
Syöttö230 V / 50 Hz
Virrankulutus120 W
Tuotannon maaEtelä-Korea

Tuotteesta

Kyseessä on vallankumouksellinen tuote. Hipers-lämmitin toimii dieselillä tai biodieselillä. Laitteessa on pumpullinen poltin, joka saa kuuman kaasun liikkumaan keraamisesti pinnoitetuissa putkissa vapauttaen infrapunalämpöä. Hipersin erittäin taloudelliset ja samalla hyvin tehokkaat dieselkäyttöiset pienet lämmittimet kuluttavat sähköä vain 50 W (saman verran kuin tavallinen sähkölamppu!) ja polttoainetta keskimäärin 1 litran tunnissa. Laite tarvitsee sähköä ainoastaan sytytysjärjestelmään, polttimen toiminnassa pitämiseen ja ohjausyksikköön. Mahdollista käyttää myös tupakansytyttimen virralla. Tarvitaan vähintään 150 W invertteri. Voit siis käyttää Hipers-lämmitintä myös pakettiautossa tai asuntovaunussa tai ottaa virran traktorin tupakansytyttimestä. Käytettävissä myös paikoissa, joissa sähkön saanti on rajoitettua. Käyttämällä akkua tai generaattoria voit luoda täysin autonomisen lämmitysjärjestelmän. Lämpö siirtyy lämmittimestä ympäröivään tilaan säteilemällä/hehkumalla, jolloin tilassa olevat materiaalit ja esineet lämpiävät ja heijastavat lämpöenergiaa edelleen ympäröivään tilaan.

Lämmitysputkessa on laadukas kaksikerroksinen jalometallinen katalysaattori, joka yhdessä mikrohiukkasten kanssa estää vaarallisen kaasun ja epämiellyttävän hajun leviämisen. Lämmitin on ympäristöystävällinen, vaaraton ja hajuton. Hipers-lämmitin käyttää palamiseen 99,9 % polttoaineesta. Palamisprosessi on puhdas ja hiljainen, vain 32 dB. Prosessin puhtaus vaatii raikasta ilmaa.

HIPERSin edut:

 • Erittäin energiatehokas – polttoaineen kulutus vain litra tunnissa, ohjausyksikön ja sytytysjärjestelmän sähkönkulutus 120 W, tehokkaimmat mallit vaativat 150 W (Hipers DSO350);
 • Nopea ja tehokas lämmönjako, lämpö siirtyy esineisiin ja ihmisiin;
 • Ei kuivata sisäilmaa (kuten perinteiset lämpöpatterit);
 • Infrapunateknologian ansiosta ei aiheuta kiertoilmavirtauksia (kuten puhaltimet);
 • Tehokkain Hipers DSO350 lämmitin kykenee lämmittämään jopa 330 m2;
 • Yksinkertainen ajastimella varustettu digitaalinen ohjausjärjestelmä (neljä ohjelmaa);
 • Kätevä kaukosäädin mahdollistaa laitteen etäkäytö;
 • Hiljainen, äänitaso vain 32 dB;
 • Korkea paloturvallisuustaso (12 turvajärjestelmää);
 • Siirrettävä (pyörillä);
 • Mahdollista käyttää myös vaikeissa ulko-olosuhteissa kuten lumi ja sumu (ei vesisateessa);
 • Näytössä polttoainetason ilmaisin (sammuu automaattisesti polttoaineen loputtua);
 • Helppo huolta;
 • Mahdollisuus asentaa palamisprosessissa vapautuvan lämpöenergian siirtoon ruostumattomasta teräksestä valmistettu Ø 80 mm siirtoputki (lämpöputki/savuputki), esimerkiksi toiseen tilaan, toiseen kerrokseen tai jopa ulos, vaikka tarvetta siihen ei olekaan.

Meiltä löydät korkealaatusia tuoteita Etelä-Korea tehtalta
HIPERS lämmittimien edustaja Skandinavassa
Veltron International OÜ
+372 5693 7082 +372 5648 8805 info@nordiclammittimet.fi
HIPERS lämmittimien edustaja Suomessa
Isojen Konehalli OY / IKH
Osoite: Keskustie 26, 61850 Kauhajoki Verkkosivu: www.ikh.fi 0201 323 232 aasiakaspalvelu@ikh.fi
IKH logo